Maatwerk zomertruien en vesten, van ecologische katoen.

Maatwerk (zomer)truien en vesten, van ecologische katoen.

Maatwerk zomertruien en vesten, van ecologische katoen.Voor wederverkopers.

Maatwerk zomertruien en vesten, van ecologische katoen.

ecologisch katoenen truien en vesten karakteristieken:

  • 100% ecologish katoen
  • Leverbaar in grove en fijne vezel
  • leverbaar in diverse dessin’s, ook uw eigen ontwerp

Katoen
Katoen is een vezel waarvan veel kleding gemaakt is, het is praktisch, voelt comfortabel en vooral voor de zomer koel aan. Katoen wordt geleverd in 4 soorten, één van de soorten is Pima katoen of met de officiele naam Gossypium Barbadense, welke een katoen soort is voornamelijk geteeld in Perú (het land van oorsprong) het zuidwesten van de Verenigde Staten en Australië. Het wordt beschouwd als een van de superieure mengsels van katoen en is uiterst duurzaam en absorberend.
De vezel gemaakt van katoen heeft een holle binnenzijde. De stapellengte van katoen varieert van 10 tot 50 mm afhankelijk van soort en herkomst. Hoe langer de stapellengte hoe beter de kwaliteiten hoe fijner de garens en natuurlijk ook hoe duurder de prijs. Als voorbeeld T-shirts worden gemaakt in een kwaliteit pima 30 of in een betere kwaliteit pima 40. Naast de conventionele manier van katoen telen met gebruik van kunstmest, insecticides en ontbladeringsmiddelen zijn er ook steeds meer telers die gebruik maken van ecologische produktiemethoden waarbij het katoen in zijn natuurlijke kleuren of met organische kleurstoffen in de gewenste kleur op de markt gebracht wordt.
Ons Pops-Fashion team is in Perú op zoek gegaan naar deze ecologische katoen vezel en een fabrikant welke van de vezel de mooiste truien, vesten, jurken, etc kan maken.

Op de foto’s ziet u een voorbeeld van een damesvest gemaakt in ecologisch natuurlijk katoen, te koop in onze shop.
Naast onze standaard collectie kunnen wij ook uw ontwerpen of idee helemaal uitwerken helemaal op maat speciaal voor u, ook ideaal voor ontwerpers en winkels welke een exclusieve collectie willen produceren in natuurlijk ecologisch katoen.
Naast de produktie in ecologisch katoen kunnen wij natuurlijk ook producten produceren in conventioneel katoen in de gewenste kleuren en wol, Alpaca wol en baby Alpaca.
Interesse? Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel, schroom niet en neem contact met ons, klik hier

Minimum orderwaarde.
Voor dit product hanteren wij een minimaal aantal van 6 stuks, Nu meteen offerte aanvragen klik hier.

Uw eigen ontwerp of private labeling
De truien kunnen ook als private label geleverd worden, daarnaast kunnen wij ook uw eigen ontwerp produceren, de minimale afname bedraagt in dit geval 24 stuks.

Meer info, offerte aanvragen
Meer weten of offerte aanvragen klik hier.

Maatwerk truien en vesten, van ecologische katoen.

Maatwerk zomertruien en vesten, van ecologische katoen.

Maatwerk zomertruien en vesten, van ecologische katoen.